Over Presun

Sinds november 1984 is Presun BV actief als projectontwikkelaar, bouwer, beheerder en verhuurder van woningen in Suriname. Wij zijn dé partner als het gaat om advies, uitvoering of exploitatie van projecten. Onze passie voor ontwikkelen en bouwen resulteerde in de afgelopen decennia in toonaangevende bouwmodellen en verkavelingsprojecten. Wij weten waar we over praten, vakmanschap en kennis van de markt  gaan bij ons hand in hand. Zo ook bij de aankoop van een kavel of woning op één van onze resorts / verkavelingsprojecten. Presun BV heeft haar vaste basis in Amstelveen en is een onbetwiste marktleider in Suriname. Wij zijn een bedrijf dat elke dag beter wil zijn en stellen daarom hoge kwaliteitseisen aan onszelf en aan de partners waar wij mee samenwerken. Ons succes is mede te danken aan de medewerkers van Presun BV en Housing International NV, een bundeling van Nederlandse en Surinaamse kennis en kunde. Dienstverlening staat bij ons voor het verstrekken van een deskundig advies, goede service en informatie in heldere en begrijpelijke taal zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een goudenregel bij Presen BV: Wij vertellen onze klanten wat wij doen en hoe wij werken. Kortom: Droomt u weleens over het bouwen van een huis dat tot in de kleinste details beantwoordt aan al uw wensen, dan zijn Presun BV en Housing International NV uw partners. Maak een keuze uit onze ruime collectie bouwmodellen die aangepast kunnen worden aan uw specifieke wensen. De aankoop van een kavel of woning op één van onze resorts / verkavelingsprojecten begeleiden wij graag van begin tot het eind.
 
Presun BV en Housing International NV zijn de aangewezen specialisten voor al uw bouw- en woonplannen in Suriname. Wij zijn er al bijna 35 jaar en hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn.

Wist u dat u bij ons terecht kunt in de Hosta Appartementen in het centrum van Paramaribo? In ons Apart-Hotel kunt genieten van een heerlijke vakantie of een lang zakenverblijf.

Wij bellen u terug

Vul hieronder uw gegevens in, en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.