Diensten

Onderhoud

Naast het bouwen van woningen en het verkopen van percelen en woningen kunt u bij Presun BV ook terecht voor het onderhouden van uw perceel of het renoveren van uw huis.

De regering in Suriname heeft in 2012 een wet aangenomen waarin maatregelen zijn aangekondigd voor personen/eigenaars die hun bouwkavels niet onderhouden. De eigenaar van een perceel is verantwoordelijk om deze te onderhouden en te zorgen dat deze afval vrij is. Mocht de eigenaar zich niet aan de regels houden dan kunnen zij een boete tegemoet zien. Deze maatregel kan gevolgen hebben en Presun BV kan u hierbij helpen.

Maak nu gebruik van de diensten van Lando de Tuinman. Voor regelmatig of eenmalig onderhoud van uw perceel.  
Vraag nu vrijblijvend een offerte voor Lando de Tuinman aan.

Vraag een offerte aan voor Lando de Tuinman!
 

 

Verbouwing of renovatie?

Is uw huidige woning toe aan een opknapbeurt of moet deze worden aangepast aan uw huidige woonwensen? Dan bent u bij Presun BV aan het goede adres. Als marktleider van woningbouw in Suriname hebben wij alle ervaring voor het tot in perfecte staat herstellen van uw woning.Vraag nu vrijblijvend een offerte voor renovatie van uw woning aan.

Offerte aanvragen
 

Advisering bij keukeninrichting

Welke keuken wilt u geplaatst hebben? De keuze is groot, maar waar moet u allemaal rekening mee houden? Als bouwer van uw woning staat Presun BV u graag terzijde bij het maken van uw keuze.

Hieronder ziet u een klein overzicht van beschikbare mogelijkheden. Wilt u vrijblijvend advies? Neem zonder verplichtingen contact met ons op.

 

‚Äč


            

Wij bellen u terug

Vul hieronder uw gegevens in, en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.