MORGENSTOND Project JABIRU

€ 15.780,- v.a. k.k.

MORGENSTOND Project JABIRU
Type
Perceel
Perceeloppervlakte
376 m2 v.a.
Omschrijving In Paramaribo Noord staat sinds kort een schitterend verkavelingsproject: Project Jabiru.
Paramaribo-Noord heeft zich de afgelopen periode goed ontwikkeld. De vraag naar geschikte bouwkavels voor de woningbouw is nog steeds aanwezig.
Wij nodigen een ieder uit die op zoek zijn naar een geschikte bouwkavel in een goed opgezette verkavelingsprojekt om met ons te komen praten. Wij verzorgen graag een rondleiding zodat u een beter beeld kunt vormen van het gebied en de omgeving.
Bij de opzet van het project is anders te werk gegaan ten einde een optimale afwatering te bewerkstelligen. Bij de inrichting zijn er hiervoor bergingskanalen aangelegd.
In dit project met hooggelegen bouwkavels zijn de wegen reeds voor 80 % betegeld. De kavel welke u dus wilt uitzoeken kunnen wij aan u dus aanwijzen.
Er zijn bouwkavels vanaf 376 m2 en de prijzen vallen best mee.
Paramaribo Noord staat vooral om bekend dat het een gebied is waar u optimaal kunt genieten van de koele noord-oost passaat.
De bouw van het ultra modern Amerikaanse Ambassade Complex te Morgenstond is een toegevoegde waarde voor de omgeving. Dit heeft tot gevolg een verhoogd veiligheidsaspect, de waarde van grond in de omgeving is gestegen, vestiging van dienst verleners en handelsondernemingen.
Diverse gerenommeerde dienstverlenende bedrijven zoals Courtyard by Marriot, Telsur, De DSB bank en de First Republic Bank Suriname hebben zich reeds gevestigd. Goed gesorteerde handelszaken en supermarkten zoals Choi en Best Mart ontbreken er ook niet.
Het Centrum van Paramaribo of het uitgangscentrum zijn ca. 10 minuten verwijderd van ons project. Via de Ringweg bereikt u ook de andere gebieden in het distrikt Wanica zoals Kwatta en Kasabaholo en de Leidingen zonder al te veel uitdaging.
De omliggende woonwijken zijn zeker herkenbaar. Namen als Ma Retraite, Rainville, Mon Plaisir, Geyersvlijt, Blauwgrond en Leonsberg zijn u reeds bekend. In deze gebieden ligt de grondprijs voor aanschaft voor velen al aan de “stevige” kant.
Project Jabiru-Morgenstond biedt u de gelegenheid om toch erbij te horen.
In het project zijn er terreinen gereserveerd voor:
- groen voorziening
- meer met eiland
- Overheidskantoren
- Scholen
- Sport en Recreatie
- Kindercrèche
- Apotheek
- Parkeer mogelijkheden
Wij bellen u terug

Vul hieronder uw gegevens in, en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Stenen laagbouw

Woonopp. 55m2

Perceel opp. 0m2